søndag 1. februar 2015

Ukeslutt 3

Denne uka har Solo begynt på utstillingstrening i hundehallen. Hun syntes det var veldig artig å komme dit, fordi der krydde det av hunder hun ville leke med. De minste var bare noen cm store virka det som - Solo så jo ut som en stor hund!
Glad jeg hadde seler på ho...var helt superhappy ☺️og ville ikke holdt seg på plass i halsbåndet.
Etter en stund fikk jeg litt kontakt, og hun klarte noen frivillige sitt og ligg, og noen på kommando.
Vi skulle springe rundt med hunder foran og bak, så det var bare å øse på med godis ellers hadde hun gådd i alle retninger.
Er bare glad hun er utadvendt, alt det andre kan vi trene på.
Dagen etter var det samme plass, men med rallygjengen. Gikk mye bedre, klarte å trene mer og til å med ta pausen sin på teppet. 
Hun har hadd en uke med fint fokus i treninga. Jobber litt med stimuluskontroll på sitt og ligg. Såvidt innom stimuluskontroll på stå.
Har hadd fokus på å trene inn en posisjon for kloklipping. Hun hater kloklipp...ikke likt å bli tadd på labbene fra dag 1. De andre går det greit å klippe klør på, bare ikke denne jenta nei!

Var litt spent på Lima da vi skulle på rally. Hun halser endel innledningsvis, så avtar det. Ingen ragging eller andre usikre tegn. Sosial i sine henvendelser til andre hunder i hallen, nysgjerrig. Først nå slo det meg at hun er den fødte halshund. Dyp og kraftig røst :)
Fikk fin kontakt med ho, frivillige adferder og pause på teppet. Det er en liten hall, så andre hunder kommer tett på. Stolt av hvor bra hun klarte seg ✨
På søk tør hun nå å gå inn i dusjen i mørket der det står en utstillingsdukke. Det turte hun ikke da skolesjæfen var her...Bare hun får ta ting i sitt tempo, så ser det ut til å gå rett vei.
Hun har vært på ski med Julie og Ole, og vært med dem hjem.            Lørdagskos for gulljenta ✨

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar